(070) 327 42 28

info@tandartsverwer.nl

Onze praktijk

Door jarenlange training en ervaring staat Tandartspraktijk E.R. Verwer bekend als een gerenommeerde tandartsenpraktijk in Leidschendam. Bij Tandartspraktijk Verwer kunt u terecht voor algemene tandheelkunde, implantologie en totale (esthetische) gebitsrehabilitaties. Binnen het tandheelkundige centrum werken diverse tandartsen en mondzorg specialisten op deelgebieden binnen de tandheelkunde, zodat u bij ons vrijwel alles ‘onder één dak’ vindt qua gebitsverzorging. Ons team, dat zelf nauw betrokken is bij planning en uitvoering, heeft daarbij als uitgangspunt dat we een optimale combinatie willen bereiken van gebitsherstel en een goed esthetisch resultaat. Ons sleutelbegrip is hoge kwaliteit, waarbij de aandacht en de zorg voor de patiënt centraal staan. Toonaangevende tandartsen in Leidschendam Tandartspraktijk Verwer is een toonaangevende tandartspraktijk in Leidschendam waar onze patiënten zich graag laten behandelen. Wij maken voor iedere patiënt een uniek, individueel en duidelijk behandelplan. Met toepassing van de meest moderne en duurzame tandheelkunde streven we naar hoogwaardige kwaliteit en een fraai esthetisch eindresultaat. Persoonlijke aandacht en een goed georganiseerde werkomgeving zorgen ervoor dat iedere patiënt zich welkom en thuis voelt binnen onze praktijk. Alle medewerkers zijn continue bezig met bij- en nascholing waardoor de kwaliteit van onze zorg zich blijft ontwikkelen en verbeteren. Omdat u wilt kiezen voor het beste Omdat de moderne tandheelkunde veel verschillende specialismen en differentiaties omvat, werken wij in een team waarbinnen we de gehele tandheelkunde op een hoog niveau kunnen aanbieden. In deze snel veranderende wereld gaan wij altijd voor het beste. Wij passen onze behandelingen aan naar de nieuwst bewezen inzichten. Ook blijven we investeren in kennis en volgen we de nieuwste ontwikkelingen op de voet. Een goed verloop van de behandeling is, naast het technische aspect, afhankelijk van een uitstekend contact tussen patiënt en tandarts. We staan daarom dicht bij onze patiënten en we investeren veel in persoonlijke aandacht, open communicatie en uitstekende service.

 

In onze praktijk vindt u hoogwaardige tandheelkunde, uitgevoerd met een glimlach. We willen onze patiënten leren kennen en maken graag een praatje. Wij gaan een duurzame relatie aan, waarbij wederzijdse verwachtingen duidelijk zijn. Transparantie over behandelopties en tarieven staan bij ons voorop. In de praktijk wordt gebruik gemaakt van beproefde technieken en inzichten, zodat uw gebit duurzaam verbeterd en onderhouden wordt. Waarbij preventie van mondziekten op de lange termijn een belangrijk onderwerp is.

ONZE FILOSOFIE

“Wij werken met een lach voor uw lach! Met duurzaamheid als uitgangspunt voor uw mondgezondheid en onze behandelrelatie.”

KWALITEIT

In de praktijk vinden wij kwaliteit erg belangrijk. Wij werken daarom zoveel mogelijk evidence-based (behandelingen die bewezen effectief zijn). Hiervoor worden de richtlijnen van de beroepsvereniging KNMT geïmplementeerd in de praktijk.

De tandarts is ingeschreven in het KRT welke de bij- en nascholing registreert. Binnen het hele team wordt het volgen van scholing gestimuleerd.

Als praktijk geloven wij erin dat een gezonde mond het best bereikt en behouden kan worden door preventie. Het regelmatig zelf reinigen van het gebit draagt een aanzienlijk deel bij aan de preventie van mondziekten. Vaak blijft er echter tandplaque en tandsteen aanwezig welke de mondhygiëniste en preventie assistente periodiek kunnen verwijderen. Tevens kunnen zij u helpen en bijsturen ten behoeve van het bereiken van een adequate mondhygiëne.

Voor kinderen die geplaagd worden met het regelmatig aanwezig zijn van “gaatjes”  in het gebit, raden wij aan periodiek een afspraak in de plannen bij de preventieassistente. Zij zal de kinderen leren om samen met de ouders de mondhygiëne tot een dusdanig niveau te brengen dat de kans op “gaatjes” kleiner wordt. De tandarts blijft de regie houden. Om de mondgezondheid van kwetsbare kindergebitten onder controle te brengen en te houden, wordt er gewerkt volgens de Gewoon Gaafmethode.

Bij ons vindt u:

– een ervaren team bestaande uit een tandarts, assistenten, mondhygiënisten, tandprotheticus en een preventie-assistente
– continue zorg op maat door een vaste behandelaar
– aandacht en zorg voor patiënten van alle leeftijden
– behandelplan in samenspraak
– doelmatige, doelgerichte zorg met een fraai resultaat
– reguliere controles, behandelingen en specialistische zorg
– serieuze zorg met een glimlach