Bekijk hier het team

Maak kennis met onze medewerkers

Tandartspraktijk Verwer | Leidschendam
Erwin Verwer

Praktijkeigenaar

In 1995 afgestudeerd aan de ACTA en heeft, na militair tandarts te zijn geweest, in 1996 de praktijk van oud collega Van Steenis overgenomen.

Tijdens zijn studie heeft hij zich toegelegd op de esthetische tandheelkunde en meegelopen bij de vakgroepen implantologie en algemene klinische tandheelkunde. Zijn afstudeer scriptie ging over de volkeramische kroon.

Als militair tandarts heeft hij een kinderprotocol geschreven voor preventieve tandheelkunde bedoeld voor kinderen van gezinnen van extern geplaatste militairen. Vanaf 2005 tot 2011 heeft hij zich gecertificeerd bij de Nederlandse beroepsvereniging voor implantologen en is lid van de internationale studievereniging voor implantologie. Hij is lid van de KNMT en is tevens Hoofdvisiteur van de KNMT geweest. Dit houdt in dat Erwin Verwer andere praktijken adviseert en controleert op richtlijnen en protocollen zoals de Wet Infectie Preventie, Röntgen richtlijnen, Arbo richtlijnen, etc.

Sinds kort heeft Erwin Verwer het gedeelte voor chirurgie, Invisalign, diagnose en therapie van onbegrepen pijnklachten en cosmetische tandheelkunde afgesplitst van de algemene praktijk onder de naam Kliniek Leidschendam en zijn adviesfuncties onder de naam Ordentelijk B.V. Erwin Verwer is getrouwd en heeft twee kinderen. Naast zijn werk is hij actief binnen de hockey- en golf –wereld, maar loopt ook graag hard, fietst en heeft een passie voor skiën. In de praktijk hangen dan ook kunstwerken van kunstenaar Van Diemen van een golfer en een skiër.

Daarnaast heeft Erwin als medewerker GGD en Rode Kruis, honderden Covid 19 vaccinaties gezet en is buddy (UAF) van vluchtelingen met een medisch academische achtergrond.

Tandartspraktijk Verwer | Leidschendam
Farid

Prothese technicus

Farid is de prothese technicus van tandtechnisch laboratoriuim 4Dental. Farid werkt al meer dan 10 jaar bij ons op de Fazantlaan op elke donderdag en soms op woensdagen aan werkstukken voor patiënten met een uitneembare voorziening.

Tandartspraktijk Verwer | Leidschendam
Hossain Haidari

Mondhygiënist

Hossain Hadairi is de mondhygiënist van onze praktijk. Mijn naam is Hossain Haidari en ik ben van oorsprong een Afghaan. In 2013 ben ik als mondhygiënist (opleiding mondzorgkunde) aan de hogeschool INHOLLAND te Amsterdam afgestudeerd.

Tijdens mijn studie heb ik ervaring opgedaan bij verschillende zorginstellingen: Ziekenhuis LUMC afdeling kaakchirurgie, afdeling bijzondertandheelkunde, Kindertandarts in Den Haag, algemene tandartspraktijken en mondhygiëne praktijk.

Tijdens mijn stage bij de afdeling bijzondertandheelkunde aan LUMC heb ik meer inzicht gekregen in het belang van goede zorg en het leveren van kwaliteit voor de gezondheid. Daarom vind ik het belangrijk om als zorgverlener mensen de beste zorg aan te bieden. Ik ben als mondhygiënist lid van NVM (Nederlandse vereniging van Mondhygiënisten), KRM ( Kwaliteit register Mondhygiënisten) en Ivorenkruis.

Sinds januari 2017 sta ik het tandheelkundige team van Tandarts Verwer bij. Ik stel het op prijs om deel te kunnen nemen aan een goed georganiseerde praktijk waar veel aandacht is voor goede zorg en kwaliteit. In mijn vrije tijd lees ik graag boeken en met mooi weer zit ik op de motor om van de natuur te genieten. Voor tandvleesaandoeningen en gebitsreiniging wordt u naar mij doorverwezen.

Tandartspraktijk Verwer | Leidschendam
Zainab Hamza

Mondhygiënist

Tandartspraktijk Verwer | Leidschendam
Tamara

Allround tandartsassistente

Tandartspraktijk Verwer | Leidschendam
Denise

Balie-, omloop-, stoelassistente

Denise is balie-assistente, omloop assistente, assistente aan de stoel voor algemene tandheelkunde en chirurgie.

Hacer_Tandartspraktijk_Verwer
Hacer Dogan

Preventie assistente

Dalya_Tandartspraktijk_Verwer
Dalya Jalali

Mondhygiënist