(070) 327 42 28

info@tandartsverwer.nl

Behandelaar & Team

Erwin Verwer

Profiel

Erwin Verwer is de praktijkeigenaar en in 1995 afgestudeerd aan de ACTA en heeft, na militair tandarts te zijn geweest, in 1996 de praktijk van oud collega Van Steenis overgenomen.

Lees meer

Tijdens zijn studie heeft hij zich toegelegd op de esthetische tandheelkunde en meegelopen bij de vakgroepen implantologie en algemene klinische tandheelkunde. Zijn afstudeer scriptie ging over de volkeramische kroon.
Als militair tandarts heeft hij een kinderprotocol geschreven voor preventieve tandheelkunde bedoeld voor kinderen van gezinnen van extern geplaatste militairen. In 2005 heeft hij zich gecertificeerd bij de Nederlandse beroepsvereniging voor implantologen  en is lid van de internationale studievereniging voor implantologie. Hij is lid van de KNMT en is tevens Hoofdvisiteur van de KNMT. Dit houdt in dat Erwin Verwer andere praktijken adviseert en controleert op richtlijnen en protocollen zoals de Wet Infectie Preventie, Röntgen richtlijnen, Arbo richtlijnen, etc. Sinds kort heeft Erwin Verwer het chirurgie gedeelte afgesplitst van de algemene praktijk onder de naam Kliniek Leidschendam en zijn adviesfuncties onder de naam Ordentelijk B.V. Erwin Verwer is getrouwd en heeft twee kinderen. Naast zijn werk is hij actief binnen de hockey- en golf –wereld, maar loopt ook graag hard en heeft een passie voor skiën. In de praktijk hangen dan ook kunstwerken van kunstenaar Van Diemen van een golfer en een skiër.

Johan Pannekoek

Johan Pannekoek is de jongste van de twee tandartsen in de praktijk. Ik ben in 2010 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

Lees meer

 Een gezond gebit dat uw leven lang meegaat is mijn visie en mijn passie. Samen kunnen we dit bereiken. Preventie speelt hierbij een grote rol. Mocht behandelen toch noodzakelijk zijn, dan vind ik het belangrijk om voor de minst ingrijpende behandeling te kiezen. Hierdoor behoudt u langer uw eigen gebit. Ik ben lid van diverse wetenschappelijke verenigingen en volg regelmatig cursussen zodat u volgens de nieuwste inzichten wordt behandeld.

Bianca ten Bosch

Bianca is de praktijkmanager van de praktijk. Zij werkt vanaf het begin bij tandarts Verwer en is de contactpersoon van de praktijk.

Lees meer

Bianca regelt de inkoop, de maandelijkse verbeterformulieren en houdt de teamgesprekken. Daarnaast is zij stagiaire begeleidster en hoofd assistente. Binnen Kliniek Leidschendam is zij chirurgie assistente en binnen Ordentelijk B.V. het aanspreekpunt voor KNMT en gevisiteerden. Zij houdt de agenda’s bij. 

Farid 

Farid is de tandprotheticus van tandtechnisch laboratoriuim 4Dental. Farid werkt al meer dan 10 jaar bij ons op de Fazantlaan op elke donderdag en soms op woensdagen aan werkstukken voor patiënten met een uitneembare voorziening.

Hossain Hadairi

Hossain Hadairi is de mondhygiënist van onze praktijk.

Mijn naam is Hossain Haidari en ik ben van oorsprong een Afghaan.
In 2013 ben ik als mondhygiënist (opleiding mondzorgkunde) aan de hogeschool INHOLLAND te Amsterdam afgestudeerd.

Lees meer

Tijdens mijn studie heb ik ervaring opgedaan bij verschillende zorginstellingen: Ziekenhuis LUMC afdeling kaakchirurgie, afdeling bijzondertandheelkunde, Kindertandarts in Den Haag, algemene tandartspraktijken en mondhygiëne praktijk.
Tijdens mijn stage bij de afdeling bijzondertandheelkunde aan LUMC heb ik meer inzicht gekregen in  het belang van goede zorg en het leveren van kwaliteit voor de gezondheid.
Daarom vind ik het belangrijk om als zorgverlener mensen de beste zorg aan te bieden.
Ik ben als mondhygiënist lid van NVM (Nederlandse vereniging van Mondhygiënisten), KRM ( Kwaliteit register Mondhygiënisten) en Ivorenkruis.
Sinds januari 2017 sta ik het tandheelkundige team van Tandarts Verwer bij. Ik stel het op prijs om deel te kunnen nemen aan een goed georganiseerde praktijk waar veel aandacht is voor goede zorg en kwaliteit.
In mijn vrije tijd lees ik graag boeken en met  mooi weer zit ik op de motor om van de natuur te genieten.
Voor tandvleesaandoeningen en gebitsreiniging wordt u naar mij doorverwezen.

Denise

Denise is balie-assistente, omloop assistente, assistente aan de stoel voor algemene tandheelkunde en chirurgie.

Sylvia

Sylvia is de preventie assistente van de praktijk. Zij adviseert kinderen, volwassenen en senioren van tandelozen tot geïmplanteerden over alle facetten van de preventieve zorg die tandheelkundig gerelateerd zijn. Daarnaast zorgt zij voor gebitsreiniging en valt het bleken van tanden ook onder haar zorg.

Adriana

Adriana is algemeen assistente en haar passie gaat uit naar het assisteren bij wortelkanaalbehandelingen.