Tarieven

Weten waar u aan toe bent

Wanneer u een grotere tandheelkundige ingreep nodig heeft die meer dan € 250,- kost, krijgt u vooraf een prijsopgave. Op deze manier weet u van tevoren waar u aan toe bent

Wat vergoedt uw verzekering?

De verzekeraars bepalen in hun (aanvullende) verzekering welke vergoedingen er zijn voor de tandheelkundige behandelingen. Een aantal verzekeraars vergoedt alle kosten tot een bepaald bedrag. Andere verzekeraars hanteren een maximale vergoeding per behandeling. Dat kan betekenen dat wanneer een behandeling hoger uitkomt dan de maximale vergoeding, u als patiënt het verschil moet bijbetalen. Kijk dus goed naar de vergoeding voor tandheelkundige zorg in uw verzekeringsvoorwaarden. Informatie over aanvullende verzekeringen vindt u op www.allesoverhetgebit.nl/polisvergelijker

Vragen?

Mocht u verder nog vragen hebben dan kunt u natuurlijk ook contact opnemen met onze praktijk via ons contactformulier. Of vraag naar de informatiefolder wanneer u onze praktijk bezoekt.

 

Tandtechnisch laboratorium

Download hier de prijslijst van 4Dental Tandtechniek.

 

N.B: Wij versturen afspraak herinneringen die gelden als een extra service aan onze patiënten. Het niet niet ontvangen van een afspraak herinnering ontslaat u niet van de verplichting om tijdig melding te doen bij afwezigheid.

Afspraken kunnen tot uiterlijk 48 uur van te voren worden gewijzigd,dan wel worden afgezegd.Heeft u dat niet gedaan ,dan zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd bij u in rekening te brengen.

 

Betalen & Infomedics

Lees verder >>>

Klachtenregeling

Lees verder >>>

KNMT Tarievenlijst

Lees verder >>>

Materiaal/techniekkosten

Lees verder >>>

Websiteinstellingen
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg